Førende i adgangskontrol 

JOMA El-Teknik er blandt de førende inden for opsætning af dør sluser og adgangskontrol,til fitnesscentre og erhverv i hele Danmark. 

Vi har mange års erffaring og kan derfor løs små som store opgaver. 

I virksomheder med mange medarbejdere og gæster giver elektronisk adgangskontrol en lettere arbejdsgang og større fleksibilitet, idet alle adgangskort er forskellige.

Medarbejderens adgang til virksomhedens lokaler kan tildeles helt efter behov, såsom hele døgnet, enkelte ugedage eller en tidsbegrænset periode.

Gæsters adgangskort oprettes nemt til de nødvendige områder, og kan hurtigt spærres igen 

Brugen af adgangskort gør det også muligt at registrere hvem, der har benyttet de enkelte døre.

Et elektronisk adgangskontrol anlæg kan håndtere et ubegrænset antal døre og adgangskort.

+45 20205999
Adgangskontrol

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Du hører fra os hurtigst muligt!

    Skræddersyet adgangkontrol 

    Vi skræddersyer adgangskontrollen så det dækker dine behov, da adgangskontrol er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Derfor kommer vi gerne ud og tag en samtale med dig og ser hvad dine behov er, vi får derved i fællesskab fundet ud af hvad der skal til. 

    Med vores mange års erfaring og mange adgangskontrol er opsat, kan vi altid finde den rette løsning til dit behov. Vi vil under hele processen stå til rådighed til rådgivning og planlægning. 

    På den måde opnår vi altid det perfekte resultat for dig, og du derfor kan føler dig tryg  under hele processen og i din virksomhed. 

    Så kontakt os idag, så kan vi i fællesskab opfylde dit behov for adgangskontrol