Om os 

JOMA El-Teknik er et lokalt firma med afdelinger i både Horsens og Vejle, men arbejder i hele omegnen. Vi startede blot to mand, men er sidenhen vokset til et team på hele 13 dygtige medarbejdere.

Vi kan derfor håndtere både små og store opgaver for, firmaer og private, med høj kvalitet og professionalisme – vi går op i at levere godt håndværk til alle vores kunder uanset opgaven.


Med mange års erfaring inden for el-branchen, er vi rustet til at varetage alle typer af el-opgaver. Vores kunders tryghed og tilfredshed er vores førsteprioritet og du kan derfor altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer undervejs i projektet. Vi lægger stor vægt på forventningsafstemning inden opstart, så vi sikrer, at resultatet lever op til dine ønsker og behov.


Uanset opgavens størrelse, går vi professionelt til værks og garanterer konkurrencedygtige priser, da vi ikke har fordyrende mellemled.

Har du brug for en pålidelig og professionel elektriker, elinstallatør til dit næste projekt? Så kontakt JOMA El-Teknik. Sammen sørger vi for, at din opgave bliver løst trygt og effektivt.

Om os

Hvem har du haft ude?

Om os

Jonas Gammelby 
Udd. Elektriker

Indehaver

Jonas@joma-elteknik.dk
Tel: 51 37 04 59

Om os

Magnus Frandsen 
Udd. Elektriker

Indehaver

Magnus@joma-elteknik.dk
Tel: 51370457

Om os
Om os
Om os

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Du hører fra os hurtigst muligt!