Renovering – Tilbygning – Nyt køkken 

Er du nået dertil i livet hvor din bolig ikke helt lever op til behovet længere? Måske skal du udvide fordi der er familie forøgelse? 

Så kan vi være din sparringspartner, vi kan hjælpe med de regler der skal overholdes, beslutninger omkring f.eks; belysning, stikkontakter, afbrydere mm. 

Vi har mange års erfaring med renovering og tilbygninger, vi sørger for at have dig med på råd, så du får det som du gerne vil have det, og du hurtigt kan komme tilbage til hverdagen

+45 20205999
Renovering

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Du hører fra os hurtigst muligt!

    Gennemgang af El-indstallatioen 

     

    Mange overser de opgaver, der kan være forbundet med renovering af el installationerne og går ud fra, at alt er, som det skal være på den front. Imidlertid er det vores erfaring, at det ofte skaber ubehagelige, og potentielt dyre, overraskelser at se nærmere på el installationerne i ældre boliger. Derfor rådgiver vi altid til at få kigget på El-installationen når man renovere, så man ikke står med noget der er ulovligt eller kan give brandfare. 

    Derfor hjælper vi dig helt fra start med en gennemgang af jeres el og udarbejde en El-plan over jeres byggeri, vi vil under hele processen hjælpe med rådgivning og planlægning, så dit projekt går så nemt som muligt og i kan bruges jeres energi et andet sted, på den måde kan vi få jer trygt i mål med El installationen